Primăria Râmnicului a demarat lucrările pentru amenajarea Parcului Ostroveni

Primăria Râmnicu Vâlcea a început amenajarea Parcului Ostroveni, un spaţiu verde de peste 3.500 metri pătraţi, în zona Catedralei din cartier, pe malul râului Olăneşti, un parc care urmează a fi gata până la Înălţare.

„După cum se vede deja, au început din plin lucrările la acest parc. Va fi delimitat cu alei, cu iluminat, cu băncuţe şi o zonă de fitness. Vor fi plantaţi arbuşti şi alţi pomi ornamentali, va fi astfel oaza de recreere pentru locuitorii din cartier dar şi pentru cei care vor veni la slujbă. Parcul este de fapt capătul unei alei pietonale care începe chiar la pod şi va merge pe dig până la Barajul Râureni. O alee de promenadă, cu pistă de biciclişti. Vrem astfel ca faleza râului Olt să fie una elegantă şi una care să ofere celor care vor să se relaxeze, să facă jogging, să se plimbe un loc deosebit”, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Lucrările au început în această săptămână şi se vor termina la Înălţare când se sărbătoreşte şi hramul catdedralei din Ostroveni.

Următorul proiect pe această temă, este un parc în zona Nord a oraşului, municipalitatea analizând mai multe soluţii cu privire la locul unde ar urma să fie amenajat.

AP

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *