Primăria Livezi caută resurse pentru a realiza drumul de legătură cu localitatea Dănciuleşti(Gorj)

Primăria Livezi nu renunţă la drumul de legătură cu localitatea învecinată din Gorj, Dănciuleşti. Dacă nu va obţine finanţare guvernamentală, acest drum va fi construit cu fonduri europene, prin GAL.

Ștefan Verdeș, primarul localității, spune că acest drum este foarte necesar pentru comunitate, deoarece scurtează cu mulți kilometri distanța, iar faptul că traseul este unul spectaculos, poate fi și un start în dezvoltarea agroturismului.

”Am înființat un ADI cu localitatea Dănciulești din Gorj, prin care dorim să realizăm drumul de legătură între cele două localități. Oamenii din Livezi care merg dincolo, în comuna vecină din județul Gorj, ocolesc foarte mult și, de aceea, ne-am gândit să căutăm modalități de finanțare pentru a-l putea realiza. Nu există familie de aici care să nu aibă o legătură de rudenie cu alte familii din Dănciulești și, de asemenea, să circule către terenurile agricole. Drumul are o lungime de șapte kilometri și face legătura între drumul național care străbate comuna noastră și drumul județean din Gorj, drum care merge la Craiova.”, a declarat edilul.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *