Primăria Lăcusteni va cumpăra un teren pentru construcţia unei baze sportive

În luna mai, în comuna Lăcusteni, vor începe lucrările de asfaltare la drumul comunal 73 şi pietruirea tuturor drumurilor săteşti. Potrivit primarului Marin Puchin, această lucrare de reabilitare şi modernizare a acestui drum, respectiv turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, se execută cu fonduri de la bugetul local.

„Dorim să reabilităm şi modernizăm Şcoala Generală cu clasele I-IV Lăcusteni. Am făcut documentaţia necesară pentru acest proiect, iar în jurul datei de 15 iunie când elevii intră în vacanţă vom demara lucrările. De asemenea, suntem în faza finală de curăţire şi dalare a şanţurilor de drumul judeţean 643. Am cerut sprijin conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, în vederea obţinerii unor plăci de beton pentru construirea unor poduri şi podeţe şi, în continuare, aşteptăm fondurile guvernamentale pentru continuarea lucrărilor prin Ordonanţa 28.”, a precizat Marin Puchin.

Edilul a mai adăugat că, va achiziţiona un teren în suprafaţă de 1,5 hectare, pentru construcţia unei baze sportive, iar în perioada următoare, vechiul sediu al primăriei va intra în reabilitare şi igienizare.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *