Primăria Glăvile a răspuns solicitării Arhiepicopiei Râmnicului privind achiziţia unei case pentru o familie nevoiaşă

Primarul comunei Glăvile, Iustin Duicu a răspuns solicitării Arhiepiscopiei Râmnicului, instituţie care a solicitat o locuinţă pentru o familie nevoiaşă.

„Este vorba din câte am înţeles de la ÎPF Varsanufie  de o familie nevoiaşă, formată din 5 membrii, 2 adulţi si 3 copiii care au nevoie de strictă de un adăpost. Primăria Glăvile a fost întotdeauna receptivă la aceste cazuri sociale şi este de salutat implicarea Arhiepiscopiei Râmnicului. Noi mulţumim pentru ajutorul dat de instituţia noastră de cult, cu precădere în comuna Glăvile”, spune primarul Iustin Duicu.

Acesta spune că a informat toţi locuitorii din localitate, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Le-am transmis oamenilor evite orice alte drumuri în afară de serviciu şi cumpărături. Copiii sunt obligaţi să stea în casă, să nu iasă la joacă, să se evite pe cât posibil întâlnirile, iar cei care sosesc din străinătate să anunţe de urgenţă şi să intre obligatoriu în autoizolare”, spune primarul din Glăvile.

Lucrările în localitate respectă graficul, mai spune primarul din Glăvile şi acesta spune că din punct de vedere economic, este obligatoriu ca aceasta să nu se oprească.

Glăvile, comuna care până cum patru ani nu avea absolut nicio lucrare de infrastructură, nici un metru de asfalt, iar de apă și canalizare nici nu se visa, astăzi are alimentare cu apă pe o distanță de 16 km , iar canalizare pe 6,5 km, iluminat public, asfalt, grădiniță nouă etc. Acum două luni, primarul Iustin Duică spunea că s-au finalizat lucrările la acest obiectiv de investiții, inclusiv branșamentele, pentru că în primăvară vor începe lucrările de asfaltare a drumului județean, drum care traversează toată comuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *