Primăria din Păușești Otăsău le oferă, cu autocarul propriu, excursii elevilor școlii din localitate

A devenit deja o regulă, ca elevii școlii gimnaziale din Păușești să beneficieze de o excursie în țară, toate fiind asigurate de primăria din localitate.

”Trebuie să-și cunoască țara. Să o descopere, să vadă frumusețile României. Poate că multe familii nu au o situație finaciară bună care să le permită copiilor aceste drumeții. Eu îmi amintesc când eram copil cât de fericit eram când plecam în aceste excursii. Acum le oferim copiilor și iarna și vara excrusii. Recent au fost la Păltiniș și au fost foarte încântați”, spune primarul Cătălin Avan.

Primăria Păușești Otăsău a asigurat tot suportul logistic pentru excursie, autocar, sandwich și în două tranșe a reușit să ducă peste 100 de elevi în stațiunea sibiană Păltiniș.

”Elevii școlii noastre s- au bucurat de momente inedite, care peste timp se vor concretiza în ,,amintiri din scoală”. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această minunată excursie și îi asigurăm că au aprecierea copiilor noștri. Ne bucurăm să creștem intr- o comunitate, in care educația reprezintă un obiectiv prioritar”, a declarat conducerea școlii din localitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *