Primăria Copăceni are ca prioritate asfaltarea drumurilor

Comuna Copăceni are una din cele mai extinse reţele de drumuri. Din păcate multe dintre acestea nu au fost niciodată asfaltate. Administraţia Tâmplărescu a încercat în ultimii ani să reducă acest handicap şi să aducă localitatea în mileniul III. Pentru a fi atractivă investitorilor.

Astfel, În scurt timp, constructorul desemnat pentru prima lucrarea de asfaltare va demara lucrările de reabilitarea a drumurilor pe o lungime de 4,265 kilometri, însemnând drumuri în fiecare sat.

Primarul Tironel Tâmplărescu menţionează că urmează a fi asfaltate: Drumul Gării, Drumul Pojorâtu, Drumul Gemeni, Drumul Bondoci și Drumul Gătejei.

Totodată, edilul lucreză la un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea a încă 4 kilometri de drumuri, proiect ce va fi depus prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, după care Copăceniul va avea toate drumurile asfaltate.

”Asfaltarea drumurilor este prioritatea noastră. Copaceniul nu a avut drumuri asfaltate, iar noi ne-am axat doar pe acest lucru.Avem 4 km asfaltați, 4 km sunt în curs de asfaltare, iar daca vom obține finanțare pentru următorii 4, atunci vom avea toate drumurile din comună asfaltate”, a declarat Tironel Tâmplărescu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *