Primăria Copăceni a obţinut finanţare prin FDI pentru asfaltarea a 4,2 km de drumuri de interes local

Comuna Copăceni are una din cele mai extinse reţele de drumuri. Din păcate multe dintre acestea nu au fost niciodată asfaltate. Administraţia Tâmplărescu a încercat în ultimii ani să reducă acest handicap şi să aducă localitatea în mileniul III. Pentru a fi atractivă investitorilor.

Primarul Tironel Tâmplărescu menţionează că în această vară au fost reabilitate: Drumul Gării, Drumul Pojorâtu, Drumul Gemeni, Drumul Bondoci și Drumul Gătejei.

Totodată, edilul a lucrat şi  la un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea a încă 4 kilometri de drumuri, proiect care a fost depus prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

”Asfaltarea drumurilor este prioritatea noastră. Copaceniul nu a avut drumuri asfaltate, iar noi ne-am axat doar pe acest lucru. Este garantia aducerii investitorilor şi transformarea comunei într-una căutată pentru oamenii de afaceri”, spune edilul din Copăceni

Vestea bună a venit din  partea Comisia Națională de Prognoză și Strategie, instituţie care a aprobat astfel modernizarea a încă 4,25 km de drumuri, pentru o valoare de a 6,5 miioane lei.

Mai trebuie spus că pagubele pe care comuna le-a întîmpinat anii anteriori din cauza precipitaţiilor au fost înlăturate, s-ar refăcut drumurile calamitate, șanțurile s-au decolmatat iar toate lucrările s-au făcut cu forțe și utilaje proprii.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *