Primăria comunei Lădești va investi peste 18 milioane de lei în drumuri și canalizare

Primarul Nicolae Iordache spune că este mulțumit de finanțările pe care le-a obținut prin Programul Național Anghel Saligny, prin proiectele care se vor implementa, localitatea va atinge standarde normale de civilizație pentru mileniul trei.

”Am obținut o finanțare de 9,2 milioane de lei pentru a completa infrastructura stradală din localitate, mă refer la drumuri comunale și sătești și aceeași sumă pentru extinderea rețelei de canalizare în toată localitatea. Proiectele vor intra imediat în execuție, după organizarea etapelor premergătoare, mă refer la avize și licitații”, susține primarul Iordache.

Pe lângă proiectele depuse prin programul guvernamental Anghel Saligny, Iordache a început câteva proiecte locale care aduc plus valoare localității.

Astfel că, în curând vor începe lucrările la terenul de sport, iar elevii din comună vor beneficia de un teren sintetic multifuncțional modern, iar împreună cu consilierii locali s-a aprobat un proiect de hotărâre pentru reabilitare stației de apă .

”Stația de apă nu a mai fost rehabilitate de foarte mult timp și de aceea este nevoie de această investiție. Am hotărât împreună cu consiliul local să alocăm bani pentru a realiza și această reabilitare. De asemenea, pe situații de urgență, am făcut documentații pentru un pod și trei drumuri. Este vorba de podul din satul Bîrlui și drumurile Găgeni – Păsculești, Olteanca și Măldărești. Apreciez și RAJDP-ul pentru faptul că s-a ocupat de vopsirea podului peste pârâul Cerna. Dar cele mai necesare și importante proiecte pentru comunitate sunt modernizarea restului de drumuri, dar și canalizarea”, a adăugat edilul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *