Primăria Cernişoara spune că a fost un “an” mai slab decât cei anteriori; pârâul din localitatea trebuie regularizat

Administrația publică din Cernișoara este nemulţumită de cât şi-a propus şi cât a reuşit să facă în acest an, primarul Mihai Ionescu, spunând că ar fi avut nevoie de mai mult sprijin pentru investiţiile din zonă.

“Primăria este preocupată de realizarea unei infrastructuri rutiere a drumurilor și a podurilor. Comuna are nevoie urgentă de 15 poduri și podete, investiții extrem de importante pentru populația din satele: Armăşeşti, Groşi, Modoia, Cernişoara, Mădulari, Obârşia și Sărsăneşti, întrucât pârăul Cernișoara  care străbate toată localitatea a inundat în repetate rânduri, producând pagube însemnate. Deși am anunțat în repetate rânduri nevoia realizării acestui proiect, Ministerul Dezvoltării nu l-a aprobat. Am avut mari așteptări în această privință.  Cetățenii din aceste sate suferă și sunt afectați că nu se construiesc aceste poduri. Oricine ar veni, la fața locului, ar vedea cât de greu este să nu ai pod și nici pe unde circula, iar pentru oameni este o mare durere, mai ales când sunt ploi”, spune primarul Mihai Ionescu.

Peentru edil anul 2018 a fost “unul sărăcuţ”, se încheie cu datorii. Investiții doar dispensarul si utilajul cu fonduri europene si 2 poduri.

“Dar repet priorităţile ar fi drumurile si regularizarea pârâului Cernişoara. Noi cu fonduri locale am încercat să facem pietruiri de drumuri, am aşteptat fonduri pe calamităţi şi nici aici nu am obţinut nimic.  Poate anul viitor vom avea mai mult sprijin. Am discuta cu Consiliul Judeţean şi ni s-a promis sprijin aici”, a mai completat Ionescu

AP

loading...

One comment

  • Dican Gheorghe

    Se aduc firme care sug fonduri pentru ecologizare și redare în agricultură a terenul afectate de cariera de cărbune și apar alte afaceri locale dirijate în alte interese decît cel pentru care sunt aduse. Niciodată nu se ia în considerare principal lucru acela…Redarea terenurilor în folosul cetățenilor. Hoție și Mincinoasă atît!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *