Primăria Cernișoara începe programul de asfaltare drumuri, în valoare de 14,5 milioane lei (26 de străzi)

Primăria comunei Cernișoara investește în acest an 14,5 milioane de lei în reabilitarea rețelei de drumuri din localitate, un proiect care a primit finanțare de la guvern, prin Programul Național Anghel Saligny și care de luni intră în execuție.

Astfel de luni vor începe lucrări ample de asfaltarea a unui număr de 26 de străzi care însumează 8,2 km de de drumuri reabiltate. Precum și construirea a 4 noi produri peste pârâul Cernișoarta, două în satul Mădulari și 2 în satul Cernișoara.
Lucrările la cele două școli sunt înaintate, urmând ca în iulie, Cernișoara să aibă cele ”mai verzi” instituții de învățământ din Vâlcea. Școli cu panouri fotovoltaice, cu pompe de căldură, anvelopate termic. Aceste școli vor fi dotate prin PNRR cu table inteligente și cu laboratoare de informatică.
Consiliul Județean Vâlcea are în proiect asfaltarea a 2 km de drum pe raza localității și realizarea a 1 km de rigole betonate.
Totodată se așteaptă finalizarea licitație Masterplanului de apă, pentru ca satele Mădulari, Obârșia, Cernișoara să beneficieze de rețea de apă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *