Primăria Câineni deschide în week-end serviciul de permanenţă telefonică, în sprijinul locuitorilor

Primăria Câineni deschide în week-end un program de audienţe telefonice, urmând ca locuitorii să sune ori de câte ori au nevoie urgenţă şi pentru orice caz deosebit.

“Am identificat azi toate persoanele care au peste 65 de ani şi nu au niciun sprijin, mă refer la rude apropiate, sunt singure. Avem 26 de vârstnici, aceştia au devenit prioritatea noastră, ne vom ocupa să aibă strictul necesar, pentru că nu mai au voie să interacţioneze şi să iasă cât mai puţin din gospodărie.. Am discutat cu medicul de familie, de altfel coordonăm totul în localitate împreună cu medicul, postul de poliţie şi preoţi. Este rugămintea noastră pentru toţi cetăţenii să fie responsabili, să se gândească la viaţa lor, la cei dragi, să evite cu totul deplasările şi la final totul va fi bine”, spune primarul Ion Nicoale

Edilul spune că miercuri va organiza o nouă şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, astfel încât în week-end să existe permanenţă la primărie, astfel încât telefonic să fioe soluţionate toate problemele din localitate.

În pezent, în comuna Câineni, sunt 32 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

În acelaşi timp, în comuna Câineni, toate lucrările derulate prin PNDL2 se desfăşoară, evident cu restricţiile de rigoare, impuse de criza Coronavirusului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *