Primăria Bujoreni roagă cetăţenii să nu umple tomberoanele cu iarbă şi crengi

Asta este una din problemele cu care se confruntă administraţia din Bujoreni, când foarte mulţi cetăţeni pun iarba pe care o tund în tomberoane. De multe ori operatorii de la salubrizare i-au pus pe cetăţeni să-şi scoată iarba din aceste recipiente. .

„I-am mai informat pe locuitorii comunei Bujoreni că începând de săptămâna trecută, gunoiul reciclabil se va ridica doar din două-în două săptămâni Următoarea acțiune va avea loc săptămâna viitoare, pe data de 2 iunie, iar până atunci puteți depozita materialele reciclabile, în saci transparenți. Rugămintea noastră este să umpleți sacii, nu să-i predați pe jumătate plini. Pentru mai mult spațiu de depozitare în saci, ar fi de preferat să presați cartoanele și bidoanele din plastic.
Gunoiul menajer se va ridica săptămânal, ca și până acum, numai că firma de salubrizare nu va accepta ca în pubele să fie depozitate frunze, iarbă, crengi sau pământ. Mulțumim pentru înțelegere și spirit civic”, spune primarul Gingu.

În ceea ce priveşte lucrările în comună, primăria se ocupă de curăţenie şi amenajarea spaţiului public.

„Continuăm acțiunile de înfrumusețare în comuna noastră. Angajații Gospodăririi Locale Bujoreni au continuat cosirea vegetației de pe domeniul public. Pe drumul agricol, în preajma stațiilor de autobuz de pe strada Muzeului și din satul Olteni, dar și pe Strada Piscinei, s-a muncit de zor! În plus, pentru că se anunțau ploi potențiale, au fost decolmatate câteva șanțuri din satul Bogdănești. Se cosește de zor, în mai multe locuri publice din comuna Bujoreni: în curtea Grădiniței Lunca, dar și pe marginea drumului care leagă satele Bogďănești și Gura Văii! Munca este făcută de angajații Societății Comerciale Gospodărire Locală Bujoreni”, a mai spus Gingu.

Comuna Bujoreni se numără printre cele mai urbanizate din judeţ, cu o demografie în creştere, cu un şomaj inexistent şi cu o pondere mare economică, pe teritoriul localităţii extinzându-se zona industrială de nord a Râmnicului.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *