Primăria Budeşti are ca prioritatea modernizarea tuturor drumurilor din localitate

Ion Vlădulescu spune că în acest an priorităţile sunt drumurile atât de interes local cât şi cele din zona idustrială.

“Clar că vom continua toate investiţiile demarate anul trecut cele privind infrastructura de drumuri şi poduri. În acest an vom face şi podul peste Sâmnic pe drumul care asigură o nouă legătură cu Râmnicu Vâlcea. Dorim să identificăm surse de finanţare pentru a asfalta şi întreg complexul de străzi din zona Parcului Industrial, unde sunt convins că vor veni şi alţi investitori. Deşi aici, ne confruntăm cu lipsa forţei de muncă dar să sperăm că această problemă se va rezolva în anii următori”, spune primarul Ion Vlădulescu.

În scurt timp va fi scoasă la licitaţie reţeaua de canalizare în satele Linia şi Racoviţa iar funcţie de acordul CNAIR, se va trece la amenajarea de rigole şi troturare pe DN 7.

Cu un parc industrial care se poate extinde pe cel puţin 100 de hectare, cu un număr de peste 5000 de salariaţi, cu mai multe unităţi de producţie, logistică, servicii, Parcul Industrial Budeşti este şi în anul 2020, ţinta investitorilor care optează pentru Vâlcea.

Primarul Ionel Vlădulescu spune că în cele din urmă, după toate „impedimentele birocratice”, drumul judeţean care traversează localitatea de la nord la sud a intrat în reabilitare totală.

„Sincer, nu mai ştiam ce să le spunem oamenilor care întrebau când încep lucrările. Discutam cu CJ Vâlcea şi aflam că mai sunt avize, că sunt licitaţii. Asta este procedura din păcate bircoratică. Dar în cele din urmă Consiliul Judeţean Vâlcea a adus vestea cea bună. Drumul a intrat efectiv în execuţie. Va fi un drum modern, cu rigole, cu podeţe, un drum la standarde europene şi care va asigura o altă fluenţă în trafic pentru cei care vin din sudul judeţului şi vor să evite DN 64”, spune primarul Vlădulescu

Astfel la această oră, o nouă companie franceză care deja a concesioant o suprafaţă în acest parc, urmează să dcezvolte aici o nouă hală de producţie.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *