Primăria Alunu a obţinut prin FDI asfaltarea a tutoror drumurilor comunale şi de interes local

De altfel, primarul Cristian Birăruţi spune că viitorul guvern ar face o gresală fatală dacă ar stopa acest proiect în urma căruia România se poate moderniza.

“Am auzit temele favorabile ale peneleului. Toate privesc tăieri, stopări, anulări. Ameninţă guvernul Dăncilă că vor tăia salariul minim, se aude că se reia vechea poveste a închiderii spitalelor. Iar programul FDI ar urma să fie anulat. Ar fi o eroare uriaşă să stopeze un alt program de succes demarat de guvernul PSD. Ar distruge speranţa oamenilor de a merge vreodată pe asfalt, ar condamna definitiv ţara la subdezvoltare”, spune primarul din Alunu.

Administraţia din Alunu a obţinut prin FDI un proiect în valoare de 12 milioane lei, pentru asfaltarea tuturor drumurilor de interes local şi naţional.

acesta se adaugă proiectului depus pe pNDL pentru asfaltarea drumurilor și construire rigole din comuna Alunu, pentru satele Coltești, Ocracu, Ciobani, Dealul Mare, Poduri, Chicirea și Cornățel.

Primarul mai spune că a început schimbarea conductelor cele mai grav afectate,  şi speră ca anul viitor să mai achiziţioneze conducte şi să termine cu disconfortul creat de nenumăratele intervenţii la o “coloană de apa implementată în bătaie de joc”.

AP

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *