Primar Tetoiu: În 8 ani, nu am văzut un metru de covor de asfalt pe drumul judeţean

Lucian Antonie, edilul din Tetoiu, spune că a rugat Consiliul Judeţean să nu ignore nici în acest an localitatea sa, în privinţa reabilitării drumului judeţean care traversează comuna de la nord la sud.

“În opt ani nu am văzut un covor de asfaslt pe drumul judeţean care traversează comuna. Parcă am fi o comună blestemată. Vedem zilnic comunicate ale Consiliului Judeţean care prezintă asfafltări în tot judeţul Vâlcea, felicităm această activitate, dar din păcate, Tetoiu nu apare în niciun comunicat. Suntem oare o comună blestemată, oare pentru că oamenii au votat altă culoare politică să fie un criteriu de a evita comuna noastră? Sper că nu, pentru că în fond suntem toţi români, suntem vâlceni şi avem dreptul la confort şi calitatea vieţii”, spune primarul din Tetoiu.

Antonie spune că a solicitat Consiliului Judeţean Vâlcea turnarea de covor asfaltic pe 8 km, unde are toate utilităţile introduse.

“Vorbesc de apă şi canalizare, aşadar un covor asfaltic ar fi nemaipomenit, este aşteptat de toţi locuitorii din Tetoiu, care locuiesc la drumul principal”, conchide primarul

Primarul Lucian Antonie a dat ordinut de începere a lucrărilor la construcția localului nou de școală din cadrul școlii gimnaziale Țepești. Modernizarea infrastructurii educaționale a fost una din priorități, dovadă proiectele de reabilitare și modernizare a grădiniței de la Nenciulești și a școlii gimnaziale din Țepești.

Iar în cursul lunii mai vom face recepţia la un teren multifuncțional cu gazon sintetic, pentru elevii din localitate, la școala din satul Băroiu

Primarul localității, Lucian Antonie, a declarat că această investiție se realizează cu bani de la bugetul local și în maxim două luni va fi inaugurată.

”Am alocat suma de 3 miliarde lei vechi pentru realizarea acestei investiții, absolut necesară în urma discuțiilor purtate cu localnicii. Mai avem proiecte pentru extindere apă și pentru 22 de km de extindere canalizare. Sper într-un PNDL3, prin care să putem să terminăm de asfaltat drumurile locale. E vorba de 10 km de drumuri, proiect pe care l-am depus la Compania Națională de Investiții, dar și proiectul pentru introducerea gazelor naturale, unde suntem în asociere trei comune, respectiv Tetoiu, Roșiile și Lăpușata.”, a declarat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *