Primar Oteşani: Companiile care au lucrări în comună nu au încetinit motoarele în timpul pandemiei

Mircea Oprişor, primarul din Oteşani se declară mulţumit de modul cum au lucrat companiile în timpul pandemiei, în localitate, astfel încât toate obiectivele sunt aproape de finalizare.

„Aici cred eu că se vede seriozitatea firmelor de construcţii. În cel mai critic moment al economiei naţionale, sunt multe companii care au înţeles că dacă lasă motoarele jos, va fi grea o revenire, pentru oameni va fi dificil. Companiile care au lucrat în Oteşani, cu excepţia sărbătorilor de Paşte când au avut liber, nu au pierdut nicio zi, au lucrat ca şi cum nu ar fi existat pandemie. Evident, respectând normele de igienă. Sunt mulţumit şi altfel nu ai fi cum, dacă nu ai vedea seriozitatea unor astfel de antreprenori. Unul din cele două poduri peste râul Luncavăţ este deja aproape de finalizare”, spune Oprişor

La această oră, în Oteşani se lucrează pe mai multe şantiere, la infrastructură. Astfel, 1500 de gospodării vor avea apă în urma unui proiect integrat, în cadrul căruia vorbim de10 km de rețea de apă și canal, de-a lungul drumului național, dar și pe drumurile laterale,

Prin PNDL 2, sunt în executie două poduri peste râul Luncavăţ pentru care s-au alocat:  738,339.00 lei pentru construirea unuia şi 3,766,750.00 lei pentru construirea celui de-al doilea pod, cel mai mare, în punctul Vâlculești, satul Cârstănești.

De asemenea,, în valoare   2,277,685.00 lei sunt în execuţie, lucrări de extindere, reabilitare, anvelopare termică, modernizare și dotare Ansamblu școlar Cârstănești.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *