Primar de Oraş din Vâlcea: „Nu mă interesează criticile! Eu sunt aici, Stăpân pe Tarla!”

O reacţie „neinspirată” o putem defini, pe cea a lui Mihai Pătru, cu privire la articolul nostru, în care menţionam lipsa investiţiilor şi a unui plan de perspectivă pentru Ocnele Mari. Un oraş care a rămas din păcate, la stadiul de dinainte de 1990, puţinele lucruri bune, fiind făcute de câţiva privaţi inimoşi şi de Exploatarea Minieră (Salrom) din Râmnicu Vâlcea.

Domnul Mihai Pătru s-ar fi exprimat în cadrul unei şedinţe, cităm „Ce dacă scrie presa critic de Ocnele Mari. Eu sunt stăpân aici pe Tarla! Eu sunt stăpân pe Ocnele Mari”. marturiile aparţin colegilor dumnealui, primite pe adresa noastră

Reacţie pe care o dezavuăm sincer şi atunci, cu siguranţă, ne întrebăm de faptul că tot din cauză că este „Stăpân pe tarla”, şi-a angajat sora pe post de asistent social? Mai mult, ca să nu vadă lumea că şi-a angajat sora la primărie, a mutat biroul acesteia acolo unde până mai ieri funcţiona arhiva. Sperăm că domnul primar ştie că acesta este subiect preferat pentru ANI, instituţie care nu ţine cont de „stăpânii de tarla”.

Totodată, ne întrebăm dacă cetăţenii din Ocnele Mari au senazaţia că se află pe o tarla şi au un stăpân?

În rest nu vrem să vorbim despre lucruri mai deocheate care se petrec la Casa de Cultură, că doar şi domnul Pătru e bărbat tânăr, becher şi cum am spus, nu este treaba noastră, prohabul edilului…

Aşadar ne pare rău că primarul Pătru nu a înţeles că scopul nostru este de a promova şi de a ajuta localităţile cu patrimoniu şi potenţial, unde primarii nu se consideră Stăpâni pe tarla.

Până atunci, Mihai Pătru ar putea să-i mulţumească lui Petre Iordache pentru eforturile pe care le-a depus pentru proiectul european de modernizare a Bisericii Adormirii Maicii Domnului. Proiect care a primit în aceste zile aprobare şi care salvează una din bijuteriile acestei mici staţiuni.

Noi, din păcate, nu putem colabora cu „Stăpâni pe tarla”, suntem deschişi oricărei colaborări cu administratori şi edili care îşi respectă comunitatea şi au proiecte ample de dezvoltare. De aceea, spunem, că sclavii din Ocnele Mari, în anul 2020, s-ar putea să voteze aboliţionismul, iar actualul edil se va putea întoarce la meseria lui de tehnician veterinar, după aventura de „Stăpân de tarla” de 4 ani.

Habar n-am Lincoln

2 comments

 • Cecile C.

  Ce sa faci cu un asemenea primar. Nu ai ce sa-i ceri. Orizontul lui este limitat , fiind
  scolit la scoala PDL-ista a lui don iordache , fie-i sanatatea buna. Nu in pioneze.
  Orasul arata ca dupa taifun , mizeria colcaie peste tot , spatiile verzi necontrolate.
  Au plantat in schimb tei la mijlocul verii – care deja s-au uscat – dupa ce au distrus si taiat copaci seculari ce dadeau nota distincta , interbelica , orasului.
  Cred ca buicanul si gasca galben portocalie este fericita ca au pus omul nepotrivit
  in fruntea celui mai vechi oras , atesta , din judet.
  Va veni vremea scadentei si atunci sa-i vedem pe mitici. La mititica cu ei. Toti. Fara
  deosebire.

  • bruno

   NENOROCUL celor din OCNE,a fost ca din 2008 ,pana in prezent nu au ales decat primari infatuati,fara prea multa carte,cum sunt si majoritatea consilierilor locali.Uni dintre ei golani cu diploma,vorbind despre consileri,iar primarii unul vanzator la paine,unul fost sindicalist,pe la o uzina din Ramnic,iar acest „dom doctor”de animale,ma tem ca este un simplu felcer,fara viziune,pentru un oras statiune…Asa ca oameni buni va meritati soarta cand alegeti incompetenti,primarii, si consileri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *