Prima grijă a partidului lui Giosan&Buican este să se elimine singuri din Consiliul Local şi Judeţean

Mă suprinde la Victor Giosan, un teroretician de marcă al liberalismului…cândva, că nu a înţeles metafora folosită de Mircia Gutău, în recenta sa conferinţă de presă. Normal că Mircia Gutău nu are nicio pârghie de a elimina din Consiliu Local al Râmnicului PNL. Nu e Tribunal Politic, nicio Mafalda, ar fi chiar culmea, metafora pe care domnul Giosan nu a vruit să o înţeleagă e simplă:

Cu oameni ca Băzăvan, Grig Crăciunescu sau Vîlcu & Ponearu, PNL se va elimina singur din respectivul Consiliu Local, pentru că cei de mai sus, în special primii 2 nu realizează care este limita între penibil şi ridicol, între populism şi un fel de coprofagie politică. Ca alegător trebuie să fii mononeuronal să pui ştampila pe asemenea specimene sau captiv într-un spaţiu 2D, unde isteria şi zbierătul sunt lozinci electorale, între 2 beri şi 2 ţuici metafizice.

Aşadar, nu Gutău, domnule Giosan vă elimină din Consiliul Local, ci exponenţii dumneavoastră de acolo, unii veniţi parcă din Dovaliul politicii de provincie, cu o alfabetizare incertă în administraţie, cu o charismă fix cât are un hibrid dintre un dragon de Komodo şi un eucalipt, a căror sumă electorală tinde asimptotic spre un zero! (Kelvin, nu Celsius)

Acelaşi efort urieşesc de a ieşi din politica mare se repetă şi la nivelul senioral al judeţului, unde scripturile complet bazaconice, de tip comunicat de presă, ale lui Bulacu, gherila lui Buican şi tămâioarele de ceară din CJ, duc spre minim istoric posibil la alegerile din 2020.

Nimeni nu vă vrea răul domnilor lideri PNL, decât se pare, fie domniile voastre, fie proprii markeri de PR care vă afundă precum celebrul fluviu Okavango într-un deşert politic.

Liviu POPESCU

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *