Președintele PSD Vâlcea se pronunță pentru certificatul verde la angajații din institutii

Întrebat de Râmnicu Vâlcea Week, președintele PSD Vâlcea și președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu spune că nu i se pare normal ca angajaților din instituțiilor publice să nu li se ceara certificat verde dar cetățenilor, da.

Problema cu certificatul verde este una delicată, însă cea mai grea întrebare la care va trebui să răspundem este legată de discriminare: angajații nevaccinați intră în instituții…cetățenii…NU! Este O intrebare grea, dar trebuie să ne hotărâm cumva! În opinia mea, instituțiile publice trebuie să fie deschise pentru cetățeni și, prin urmare, ne aflăm în fața următoarei situații:  Fie vom avea certificat verde, fie facem reguli clare care să nu îndepărteze și să ne deranjeze cetățenii care acum, mai mult ca oricând, au nevoie de sistemul public. Sunt de părere că ne trebuie reguli, NU uși închise și diferențiere între cetățeni!”

Radulescu este vaccinat și recomanda vaccinarea pentru români, drept singura soluție pentru a se încheia pandemia

Declarația liderului social democrat vine in contextul in care PSD la Senat a votat împotriva Certificatului Verde la angajații din instituțiile publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *