Președintele PNL Vâlcea consideră inoportună alianța cu PSD: „Liberalii vor suferi electoral”

Liderul liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, a susținut miercuri într-o conferință de presă, că PNL va suferi electoral, in urma alianței cu PSD

„Eu am fost consecvent încă din 2012, atunci când m-am opus unei alianțe stânga – dreapta. La fel am votat și anul trecut când s-a pus în discuție guvernarea cu PSD. PNL va obține scoruri mai mici la alegerile viitoare, pentru că electoratul de dreapta va trece în contul nostru eventualele greșeli la guvernare”, susține Buican.

Acest spune că ar fi preferat o alianță cu USR și nu cu PSD, partid care are o cu totul alta viziune asupra fiscalității, opusă PNL, dar respecta deciziile luate în partid.

Buican contestă actualul cod fiscal dar spune că acesta este compromisul pe care PNL nu are încotro și trebuie să îl facă în actuala formulă de guvernare.

In ceea ce privește proiectul legii educației și desființarea CNATDCU, Buican spune că odată cu creșterea calității învățământului din Romania va apărea și moralitatea și va scădea snobismul demnitarilor de a alerga după diplome doctorale

Deputatul liberal spune că el, personal,  niciodată nu a fost tentat să-și atârne vreun titlu academic și dezaprobă aceasta goană a demnitarilor pentru titlurile de doctor, multe obținute în mod dubios.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *