Preşedintele PNL Cristian Buican avertizează că în curând pesta porcină africană va ajunge la noi în judeţ

Preşedintele PNL Vâlcea afirmă că pesta porcină africană va ajunge la Vâlcea în foarte scurt timp, acesta considerând că “autorităţile române sunt incapabile să ia măsuri pentru a stopa răspândirea acestui focar”

Aceste afirmaţii au fost făcute de liderul PNL Vâlcea în cadrul unei conferinţe de presă, unde a criticat politica PSD- ALDE în toate domeniile, de la politica manualelor şcolare până la infrastructură.

“Decât să oferi un manual unic plin de greşeli mai bine fără manual. Nu înţeleg de ce s-a renunţat la politica manualelor alternative, unde există o reală concurenţă între cadrele didactice care elaborau astfel de manuale şi cel mai bun şi complet astfel de manual câştiga”

În cazul infrastructurii, liderul PNL Vâlcea a criticat din nou autorităţile vâlcene, spunând că nu se luptă pentru “autostrada Sibiu – Piteşti”, acestea preferând să aloca “bani şi energie pentru proiecte mici”.

“De autostrada Sibiu – Piteşti nu se mai aude nimic. Noi, PNL, suntem singurii care ne-am luptat pentru acest proiect, am strâns peste 35.000 de semnături în acest sens. Nu mai aud pe nimeni vorbind despre asta”, spune Buican

Buican a menţionat faptul că şi cine a “pariat pe Constantin Rădulescu” a făcut o investiţie proastă, “rezultatele se vor vedea în curând”

În cazul celor 3 consilieri judeţeni PNL care au fost subiect de analiză în BPJ, acesta a venit cu precizări. În acest sens, a declarat că Aurel Simion a primit o mustrare, Roxana Călina a fost exclusă din partid pentru că nu şi-a achitat de 9 luni cotizaţia iar cazul Samoil Vîlcu a fost amânat.

“Eu personal am dorit să fie votate cele 2 puncte de pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean. Eu aşa am spus în BPJ. Dar BPJ a decis să nu fie votate. Deci cei 3 au încălcat decizia BPJ”,a menţionat liderul PNL Vâlcea.

Referitor la Mircia Gutău, Buican a spus că nu are nicio colaborare cu primarul Râmnicului şi nici cu PER.

“Din câte ştiu eu, PER nu există la nivel naţional. PER există la Vâlcea şi într-o mică măsură la Braşov şi Maramureş. PER a ales să colbaoreze cu actuala coaliţie PSD-ALDE. Deci atât timp cât PER va colabora cu PSD si ALDE nu are cum să colaboreze cu noi. Dacă PER nu va mai colabora cu PSD-ALDE atunci vom vedea dacă mai suntem noi interesaţi de a colabora cu ei”, a conchis preşedintele PNL Vâlcea.

Întrebat cum comentează faptul că Ludovic Orban doreşte atacarea rectificării bugetare, aşteptată totuşi de peste 3000 de primării din ţară, Buican a declarat că liderul naţional PNL nu atacă obiectul ordonanţei ci modul cum a fost elaborată.

loading...

One comment

  • Cecile C.

    Daca se confirma ca pesta porcina va afecta si judetul Valcea , atunci sa vezi citi din mafia galben portocalie , care fac parte din acest regn , vor fi sarificati. Prim pe aceasta lista ce a fost sacrificata este
    aceasta consiliera judeteana care nu a ascultat sfaturile lui neica nimeni sluga lui sica mandolina sau a oricarui nimeni care va conduce acest partid de rahat.
    Ce nu stie neica nimeni este ca si el va avea aceeasi soarta , cit de curind. Este genul de individ care nu cauta decit sa fie laudat. Bine ar fi sa-si faca cunoscute realizarile ca parlamentar si atunci o sa vedem ca este chiar zero barat. Unul murdar la gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *