Președintele CJ Vâlcea acuză CNAIR de incompetenta și cere demisii

Presedintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Radulescu, considera CNAIR, una din cele mai incompetente companii din Romania și cere demisia tuturor celor responsabili din conducerea acesteia.

“Sincer, sunt dezamăgit și satul de minciunile reprezentanților companiei. E de apreciat că au avut intervenții pe DN 65C și DN 67B dar șirul de promisiuni cu sensurile giratorii, cu transferul DN 7D, cu tărăgănarea licitațiilor și a studiilor pentru loturile 2, 3, 4 și 5 ale autostrazii, lentoarea cu care se ocupa de breteaua Râmnicului, adică DN 73C. Din punctul meu de vedere este cea mai incompetenta companie din Romania și nu mă sfiesc în a cere demisii și o restructurare și responsabilizare a angajaților acestei companii. Lipsa investițiilor în infrastructură paralizeaza economia și condamna condamna regiunile la subdezvoltare. Noi am inceput un amplu proces de reabilitarea a drumurilor județene, primăriile au prioritate și implementează proiecte pe drumurile comunale. Numai la capitolul drumurilor naționale și autostrăzi stăm prost și foarte prost”, a declarat Radulescu, cu ocazia recepției drumului județean 677F.

De menționat că judetul Vâlcea e traversat de nu mai puțin de 8 drumuri naționale și cu mici excepții, foarte puține sunt reabilitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *