Premierul in doliu. I-a decedat mama

Florin Cîțu este în doliu. Mama sa a murit azi, după o lungă suferință. Elena Cîțu suferea de o boală incurabilă,

În urma acestui eveniment tragic, premierul României și-a schimbat în ultima clipă programul pentru ziua de sâmbătă, atunci când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, asa cum fusese anunțat inițial.

Vestea decesului mamei premierului României a fost dată și de Adrian Ursu, în emisiunea ”Exces de putere„.

”O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei. Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus Adrian Ursu.

Florin Cîțu se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Acesta a vizitat azi Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, participând la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş. Acolo, Florin Cîțu a vorbit despre cum România a depăşit cu succes, în 2020, cea mai mare criză din ultimul secol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *