Precizări ale primarului din Budeşti cu privire la gazele naturale şi a sensului giratoriu de la Peco Boromir

În urma a mai multor comentarii pe unele pagini de socializare, a unor cetățeni care nu stiu cu adevărat realizările mele în acest mandat si pentru corecta informare a dumneavostra, ma vad nevoit sa vin cu unele clarificări.


Vad ca în oferta electorala a unora dintre candidați, sunt postate investiții care la acest moment sunt realizate deja de către mine și echipa mea, acest lucru denota ca astfel de oameni nu doresc decât dezinformare, manipulare și voturi pentru a obține un loc în consiliul local.


Punctual, unul dintre candidații la primărie dorește camere de supraveghere video 24 /24 h, lucru care este realizat în mandatul meu de foarte mult timp .Mai dorește amenajarea unui sens giratoriu in punct Vadova-Budesti, lucru care nu poate fi realizat de absolut nimeni, ținând cont de următorul aspect, DN7 este drum european, unde nu se pot realiza astfel de investii tehnice decât în anumite condiții, conditii care nu pot fi îndeplinite. Dar va informez pe aceasta cale ca este în derulare la acest moment prin Ministerul Transporturilor o varianta ocolitoare a Municipiului Rm. Valcea cu amenajarea unui sens giratoriu la peco Boromir, documentație care se afla intr-un stadiu avansat. In același timp voi moderniza drumul pe langa pârâul Sâmnic pana la Desleeclama-Faurecia pentru a fi accesibil și pentru a facilita o alta ruta de ieșire din localitate .


Pana la sfarsitul lunii septembrie exista posibilitatea de a se finaliza podul peste pârâul Sâmnic in satul Barza, aceasta investiție permițând ca cel puțin 60-70 % din traficul din localitatea Budesti sa evite aglomeratia de la iesirea in DN7 si in acelasi timp sa reduca cu 3,.5 km distanta pe sens, pana la intrarea in RM.Valcea. O alta ieșire din localitate a fost finalizata și recepționata de către mine prin satul Andronesti cu iesire la DN7 .


Cu privire la introducerea gazului metan pe raza localității, va informez ca după o munca de foarte mulți ani și foarte multe incercari am reușit ca la acest moment sa finalizez licitația publica pentru desemnarea operatorului de rețea pentru localitatea Budesti, sperând ca pana la sfârșitul anului sa pot incepe lucrarile la aceasta investitie foarte importanta atat pentru dumneavostra cat si pentru mine ca Primar al localitatii Budesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *