PPU-SL a depus liste complete de profesionişti pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean

Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal este în plină activitate de pregătire a campaniei electoral, pentru alegerile locale din data de 27 septembrie.

Umaniștii intră în cursa electorală mai încrezători ca niciodată având candidați tineri, activi, curați și dornici de implicare în adevărata schimbare a României!

PPU-SL are, în municipiul reședință de județ, liste complete pentru Consiliul Local și Județean și multă încredere în faptul că vâlcenii vor, realmente, o schimbare a tabloului politic actual.

Printre profesioniştii PPU-SL se numără şi inginerul Ilie Amuzan

Fostul primar al anilor 2004 – 2012 (două mandate) se întoarce să candideze pentru Primăria Călimănești, aici unde proiectele și viziunea urbanistică îl țin cu fruntea sus în fața alegătorilor. Proiectele sale, realizate în stațiunea Călimănești – Căciulata fiind o carte de vizită indubitabilă în acest sens.

lie Amuzan își alege un partid serios, (Partidul Puterii Umaniste – Social Democrat) foarte bine reprezentat, dar unde este sigur că va câştiga alegerile.

La Călimănești are o organizație unde a adus oameni noi și unde a renunțat la personajele care nu charismă şi forţă, realizând o cauterizare totală a eșicherului local.

PPU-SL Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *