Posibil abuz al Poliției Rutiere Vâlcea! Rugam urgent ancheta!

„am fost oprit pe raza comunei Sutesti de langa Dragasani de un agent pe nume Botogan Marius care initial a refuzat sa se legitimeze de unde a si provocat tot scandalul asta. 

M-a oprit regulamentar cu sirene si girofare, am tras pe dreapta, mi-a luat actele fara sa se legitimeze subliniez….i-am cerut sa se legitimeze de mai multe ori si a refuzat…intr-un final spunandu-mi ca il cheama doar Botogan si atat.
Dupa verificarea actelor a revenit la masina informandu-ma ca imi suspenda permisul de conducere pentru 30 de zile pe motiv ca n-am respectat indicatiile lui de a opri, mentionez ca am oprit regulamentar pe dreapta si m-am si legitimat spre deosebire de acest domn.
Dupa intocmirea primului proces verbal, pentru ca trebuie sa precizez ca au fost 2 procese verbale intocmite in acea seara, primul pentru ca am apelat la 112 si al doilea pentru suspendarea permisului, domnul agent nu m-a lasat sa imi scriu mentiunile pe procesul verbal si totodata a refuzat sa-mi inmaneze copia de pe proces.
Vazand ca nu ma inteleg cu dansul de niciun fel am sunat la 112 ca sa trimita alt echipaj dar degeaba fiindca nici politistii cu care am luat legatura telefonic nu s-au prezentat pe motiv ca daca e deja un echipaj de ce mai solicit eu inca unul. Dupa apelul meu telefonic la 112 am fost sanctionat de colegul domnului Botogan cu amenda 1500 lei pentru apelul efectuat.
Mi se pare penibil si de prost gust tot ce s-a intamplat cu acest asa zis agent al politiei.
Mai departe, am fost personal la sectia de politie din zona ca sa vorbesc cu seful de sectie care evident ca la acea ora tarzie aprox 23:00 nu era acolo. In drumul meu spre sectie am fost urmarit de acelasi echipaj care imediat cum am ajuns acolo, mi-a spus sa intru in sectie pentru ca doreste sa-mi mai dea inca o amenda. A urmat din nou un dialog intre noi fiind in afara masinii cu motorul pornit, dansul a binevoit sa intre in masina, sa opreasca motorul si sa-mi ia cheile de la masina.
Trebuie sa precizez ca si in momentul cand am sunat la 112 cat si atunci cand am ajuns la sectie, domnul Botogan Marius m-a imbrâncit de mai multe ori intimidandu-ma in acest fel iar ulterior mi-a spus ca ma incatuseaza daca nu ma supun ordinelor lui, care ordine…doar dansul le stie.
In cele 2 clipuri video o sa vedeti clar cand domnul refuza sa ma lase ca sa scriu mentiunile pe procesul verbal cat si momentul cand imi opreste motorul la masina si pleaca cu cheile”

Alexandru Duican

One comment

  • gabriel

    Se vede ca e de la tara omu de la o posta. Daca alt om gen x-ul era cu o caruta ii lua caii de la caruta.Dat in judecata asta e genu de om care daca stai cu el pe scara si parchezi pe x loc de parcare iti zgarie masina.La tara tata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *