Polițiști vâlceni agresați si lăsați fără arme de un clan de romi, in Prundeni.

Polițiști bătuți de un clan de romi din Vâlcea! Doi oameni ai legii care urmăreau doi suspecţi au ajuns la spital în stare gravă. Aceștia au fost deposedaţi de armele din dotare şi bătuţi zdravăn de rudele suspecţilor. Nu mai puțin de 12 focuri de armă au apucat să tragă polițiștii până când au rămas fără pistoale. Întreaga întâmplare a avut loc în satul Călina, comuna Prundeni, acolo unde oamenii legii au ajuns în timp ce urmăreau o autoutilitară.

Aceştia urmăreau maşina în care se aflau două persoane de etnie romă cunoscute în zonă ca persoane cu antecedente penale. Ca să-i oprească pe suspecţi, poliţiştii au tras nu mai puţin de 12 focuri de armă. De remarcat că acestea au fost îndreptate spre cer şi nimeni nu a fost rănit. În timpul cursei nebune, la un moment dat, maşina suspecților a oprit în faţa casei în care aceştia locuiesc. De acolo au ieşit rudele celor doi care i-au agresat pe poliţişti.

Aceştia au fost lăsaţi fără pistoale şi fără muniţie. În urma agresiunilor la care au fost supuşi, poliţiştii au suferit traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă, şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a confirmat incidentul, dar nu a putut oferi mai multe detalii. Incidentul a avut loc aproape paralel cu Valea Oltului, acolo unde sunt mai multe localitati rurale.

La acesta oră, mai multe echipaje de jandarmi și polițiști se afla la domiciliul agresorilor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *