PNL Vâlcea nu exclude privatizarea CET Govora

Copreşedintele PNL Vâlcea, Romulus Bulacu a declarat vineri într-o conferinţă de presă că nu este exclusă privatizarea CET Govora, societate care se află în subordinea Consiliului Judeţean.

„Momentan trebuie să redresăm compania, să armonizăm preluarea minelor, să facem din CET o societate atractivă şi evident că nu excludem procesul de privatizare”, a spus Bulacu.

Un fapt de altfel normal, pentru că un activ industrial nu poate fi în subordinea unui parlament regional şi dirijat politic printr-un Consiliu de Administraţie colorat politic.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Cristian Buican a declarat că „este foarte grav dacă Mihai Bălan conduce încă CET Govora”

Astfel, liderul liberal s-a declarat uimit la întrebarea unui jurnalist pe tema „ofensivei împotriva lui Mihia Bălan”.

„Mă suprinde faptul că se spune că Mihai Bălan ar conduce în continuare CET Govora. Ar fi destul de grav asta iar din câte ştiu eu, acolo este un alt manager, nu Mihai Bălan”

La începutul acestei săptămâni Titi Grigore, Agamanul de la CET Govora a fost revocat şi înlocuit cu Remus Petrescu. Grigore nu a ezitat să dea vina pe Buican pentru această schimbare şi jocurile murdare din spatele acestei manevre.

Tot în cursul acestei săptămâni au existat mai multe voci care au precizat că la cazanul 7 lucrările ar întârzia, iar vâlcenii ar avea probleme cu căldura la iarnă.

A existat şi un comunicat lung al CET Govora cu privire la mai multe contracte destul de piperate cu diferite case de avocatură mai puţin cel cu Şova.  Şi mai multe opinii cu privire la sumele pe care CET le-ar fi plătit pentru mai multe anunţuri.

Din păcate, în jurul CET Govora planează tot felul de suspiciuni şi există o anunită promiscuitate care a dus la împărţirea mass-mediei în două tabere.

De aceea singura soluţie viabilă este şi cea de care au vorbit azi liberalii, adică în viitorul apropiat privatizarea acestei uzine de stat.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *