PNL Vâlcea ascunde în rândurile sale un comunist pârlit: Mic dar prost!

Acum nu știm dacă anii cât a fost normator la IAS Lalosu, unde număra litri de lapte pe care îl dădeau vacile sau traiul la țară, la muncile ceapeului i-au format educația, cert este că, Virgil Pirvulescu, un impostor în studii, prost ca noaptea în administrație, dă lecții de comunism.

Recenta lui postare de un oligofrenism aparte dovedește mai bine decât orice altceva cât de prost și comunistoid gândește, absolventul de liceu agricol și de Brâncoveanu.

Ieri, s-a întâmplat o revoluție pe platforma vâlceană. Una capitalistă. Active importante ale CET Govora au fost achiziționate de unul dintre cei mai redutabili industriași din România, omul care a salvat Oltchimul de la pieire și a redat speranța a mii de vâlceni că la Râureni nu e totul mort.

Ștefan Vuza este un brand deja în economie, nu are nevoie de caracterizările mele sau ale altora, acțiunile Chimcomplex la bursă în acest an au bătut record după record.

Faptul că Ștefan Vuza a achiziționat o parte importantă din activele CET Govora oferă o nouă speranță că, în Parcul Industrial sau Platforma Chimică Râureni, cum mai este cunoscută, are viață lungă.

CET Govora a fost încă din 2003 sursa corupției din Vâlcea. Împreună cu fostul combinat de stat Oltchim au generat cea mai întunecată perioadă economică a județului, presă, oameni politici, primari, senatori, deputați, etc au atins butoiul cu miere al acestei corupții cronice, generate de două active ale statului: Oltchim și CET Govora.

CET Govora este în insolvență și începe să vândă active pe care din fericire, le cumpără privați care au dovedit că știu să facă treabă.

Și brusc intervine popândăul de serviciu al PNL, acest viceprimar terchea berchea, numit Virgil Pirvulescu, unul care plânge că de ce nu a cumpărat Primăria, activele CET-ului. Adică de ce nu luăm de la stat și dăm la stat? Adică să mai mânce și gura apropiaților primăriei câte una câte alta. Statul trebuie să trăiască și pe lângă el, cine e loial. A dracu de cupolă a statului, cum ne mai palce să o folosim.

O tâmpenie mai mare decât asta nu aș fi crezut că o poate debita, mai ales de la unul care este membru PNL! Adică liberal, adică economie de piață, adică antreprenoriat, adică agenți privați.

Nu, domnul Pirvulescu este doar un comunist pârlit, care vrea ca statul să aibă active industriale în subordine. Că așa a învățat el la Gușoeni, probabil. Că un CET, un combinat trebuie să aparțină poporului, Consiliului Local, primăriei! Ceaușescu ar fi sărit din mormânt să-l pupe pe frunte pe comunistul de la IAS Laloșu. Un comunist mic și prost.

Virgile, sincer, mai bine taci dracu din gura aia, de om care nu a lucrat o zi la privat, în toată viața ta. Faci de râs și partidul și pe toți de lângă tine. Ia întreabă-l pe Cezar Bulacu dacă nu cumva vrea să îi cumpere Primăria Minetul? Dacă tot ești pornit pe etatisme.

În concluzie, cu ce au greșit vâlcenii să aibă un asemenea prostovan în fruntea primăriei?

P. S. Chiar sunt curios dacă cei de la Scoatem Vâlcea din…nu stiu ce vor prelua acest comunicat comunist al lui Pirvulescu. Înseamnă că nu e nimic de capul lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *