Conducerea PNL Vâlcea ar urma să fie colectivă, asigurată de Biroul Politic Judeţean, Cristian Buican fiind indecis să mai candideze

Potrivit chiar actualului lider al PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, filiala liberalilor vâlceni ar urma să fie condusă de Biroul Politic Judeţean, dacă nimeni nu va dori să se înscrie în cursă. Nici măcar el nu doreşte această funcţie.

“S-ar putea ca alegerile în organizaţie să fie doar pentru funcţiile de prim vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretariat etc. Dacă nimeni nu se va înscrie în cursa pentru şefia organizaţiei, atunci conducerea ar urma să fie una colectivă şi să fie asigurată de Biroul Politic Judeţean al PNL. Sincer, nu m-am înscris în cursă şi nu cred că o voi face. Nu am auzit pe nimeni care să se înscrie în cursă până la această oră”, a declarat Buican.

Referitor însă la conducerea organizaţiei municipale, Buican salută faptul că deja sunt 2 candidaturi exprimate oficial şi speră că vor fi şi alţii care se vor lupta pentru acestă funcţie.

“Îmi păstrez imparţialitatea şi nu mă voi exprima pentru niciunul din cei 2 candidaţi. Sper să fie mai mulţi şi electoratul liberal din Râmnic să aibă de unde alege”, a precizat Buican, cel care asigură interimatul acestei funcţii după demisia lui Adrănel Cotescu.

Situaţia din prezent de la nivelul PNL Vâlcea, dar şi  de la PNL Râmnicu Vâlcea nu este una fericită, după ce, anul trecut, rezultatele electorale au fost cu mult sub aşteptări, liberalii vâlceni reuşind să piardă majoritatea în CJ Vâlcea, dar şi obţinând un scor foarte slab la parlamentare, trimiţând doar 1 deputat şi 1 senator, spre deosebire de PSD, care a trimis în parlament 1 senator şi 4 deputaţi.

PNL Vâlcea este condus, din 2009, de actualul deputat Cristian Buican, tot el asigurând şi interimatul la municipiu după demisia lui Adrănel Cotescu.

Liviu POPESCU

loading...

One comment

  • Laurian C.

    Cu atit mai bine pentru omenire daca “buicanul” nu va mai candida. cred ca isi da seama de penibilul in care se scalda. Ar fi bine sa-l sfatuiasca si pe avocatul “subsemnatul” sa stea in banca lui si sa nu se mai faca de rusine la conducerea filialei municipale. Asa va disparea reteaua de nasi si fini din fruntea mafiei galben-portocalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *