PNL şi PSD au decis: Prostituatele de pe Valea Oltului se vor călugări!

Urmăream fascinat criteriile de selecţie pentru candidaţii PSD şi PNL şi, instantaneu, mi-am amintit mai multe lucruri. Să-mi fie cu iertare, parcă vorbim de coasere de himen aici.

Este ca şi cum ai vrea să faci din prostituate virgine. Este ca şi cum ai cere Yakuzei sau Mafiei Siciliene să se călugărească. Este ca şi cum ai merge la Jilava şi ai scrie Biblia. Păi cum, Doamne, iartă-mă!, să umileşti în asemenea hal clasa politică românească, una care numai aşa a trăit?!

Prin traseism politic, prin trafic de influenţă, prin contracte cu statul, prin licitaţii cu dedicaţie, prin mituire, parandărăt!!!

Luaţi o fată de pe Valea Oltului şi duceţi-o la mănăstire. Păi, va pleca în nici 24 de ore de acolo.

A devenit cumva Al Capone profesor de religie şi nu ştim? Bonnie şi Clyde au creat, cumva, Crucea Roşie?

Dragnea, Blaga şi Gorghiu dau dovadă de cel mai mare populism de după 1989. Ei încearcă să ne facă să credem că mâine vor renunţa la 75% din activul de partid, pentru că, potrivit criteriilor de integritate ale celor două partide, doar un sfert sunt oameni onorabili. Iar aceştia sunt undeva de la linia a 3-a în spate.

Aţi văzut cumva vreo prostituată de pe Valea Oltului sau v-o imaginaţi urcând în cabina unui şofer turc şi citindu-i versete din Biblie? Cam asta încearcă să ne ofere acum PSD şi PNL. O astfel de imagine. Cred că nu am râs cu poftă  în 25 de ani aşa  cum am făcut-o în aceste zile.

Mai mulţi lupi au venit în faţa noastră şi au votat, prin lege, faptul că sunt oi! Doamne, iartă-mă, dacă ar fi real sau practic acest lucru, am avea de-a face cu cea mai mare „Lustraţie a Corupţiei” dintr-o ţară europeană. Este ca şi cum Naşul din Palermo le-ar cere mafioţilor ca, de mâine, să se ducă la muncă la fabrică şi să nu mai fure sau să ucidă.

Nu am mai vedea sau auzi poze ipocrite de 1 decembrie, discursuri de mucava, parşivism electoral, actorie de mâna a doua.

Am avea parte de o lepădare de Satana, cum se face la nunţi şi botezuri, de o exorcizare în masă a PNL şi PSD. O crede cineva? Eu unul, nu. Nu sunt naiv şi sunt extrem de circumspect.

Păi inclusiv Dragnea nu ar candida, iar Blaga, care este deja un abonat al audierilor de la DNA, ar rămâne pe tuşă.

Ca să am încredere în moralitatea unei prostituate de pe Valea Oltului, nu există decât o singură variantă. Să-şi facă o operaţie de sex. Oare ce operaţie de sex ar putea să-şi facă această clasă politică?! Una singură. Cei 75% dintre PSD-işti şi PNL-işti să se ducă de bună voie la DNA şi să se predea, motivând două aspecte – că nu vor să-i compromită pe cei 25% colegi onorabili şi că vor să economisească din timpul alocat de procurori cercetării şi urmăririi lor.

Până atunci, nu îmi rămâne în minte decât imaginea preotului meu de la ţară, alcoolic şi afemeiat, care spunea la slujbă, duminica, într-o predică pătimaşă, cât de nocive sunt ţuica şi desfrâul sexual.

Mihai IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *