PNL Râmnicu Vâlcea îl propune pe Pupăză candidat la președinția Consiliului Județean

Nu. Nu e un pamflet. E pe bune. Potrivit comunicatului de presa sa mai jos:

↗ Ședința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea, de astăzi, 27 Martie 2023.

☑ Întâlnirile statutare ale membrilor organizatiei municipale au devenit o normă în mandatul domnului președinte Virgil Pîrvulescu. Astăzi, un nou CCL alături de liberalii valceni implicați în activitatea locală, unde s-au luat decizii importante pentru organizația noastră.

ℹ La propunerea d-lui președinte Virgil Pîrvulescu, membrii PNL Ramnicu Valcea au susținut, în unanimitate, la președinția Consiliului Județean Vâlcea, candidatura d-lui Grig Chiroiu – antreprenor vâlcean în domeniul turismului și personalitate marcantă, cunoscut tuturor pentru cariera din televiziune.

🟡 Tot cu unanimitate de voturi, ca propunere din partea organizației municipale pentru alegerile europarlamentare, a fost ales dl. Constantin-Bogdan Popa, consilier local la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale.

🎤 Declarațiile președintelui Virgil Pirvulescu: „Partidul Național Liberal este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Valcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul. Alături de Grig Chiroiu pentru Președinția Consiliului Județan Vâlcea, organizația municipală are acum propuneri pentru alegerile din 2024 atât la deputați – dl. Cezar Bulacu, cât și la europarlamentare – dl. Constantin-Bogdan Popa. Membrii PNL cu care ne mândrim și care au demonstrat că politica trebuie făcută exclusiv pentru oameni, că votul odată primit, nu trebuie trădat pentru interese meschine. Le urez succes tuturor, urmează acum validarea în CCJ. Dumneavoastră, membrilor PNL, vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți și odată cu ea, puterea de a continua reforma orașului nostru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *