PNL: PSD Vâlcea admite că nu mai există

 

        După dispariţia fostului Preşedinte al social-democraţilor vâlceani, regretatul Ion Cîlea, PSD a intrat evident în disoluţie. Cel mai clar argument în susţinerea acestui fapt îl reprezintă ultimul comunicat de presă transmis sub semnătura consilierului judeţean Buşu Adrian. Pe lângă conţinutul acestuia, care pare mai mult un scâncet decât o replică acidă, mesajul arată că PSD Vâlcea nu trăieşte în prezent, ci invocă tot activitatea fostului Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea (CJ) care, din câte constatăm, nu a reuşit o performanţă administrativă foarte mare pentru simplul motiv că nu avea cu cine să-şi ducă la îndeplinire obiectivele.

          În loc să explice cetăţenilor de ce, în timpul unui Guvern PSD şi cu o conducere judeţeană PSD, în doar trei ani, S.C. OLTCHIM S.A. a ajuns în pragul falimentului, lucrările la domeniul schiabil Obârşia Lotrului nu au fost achitate, construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost respinsă, RAJDP a fost la un pas de insolvenţă, S.C. CET Govora S.A. s-a destabilizat financiar, iar judeţul Vâlcea este pe ultimele locuri la toţi indicatorii economico-sociali, neocomuniştii sunt frământaţi de activitatea reprezentanţilor PNL pe care încearcă să o vicieze într-un mod bezmetic şi ilariant.

          În fapt, fără a pricepe sufiecient textul tehnic în care sunt menţionate limpede perioadele de timp 2007 – 2014 şi 1 ianuarie – 31 mai 2015, adică mandatele administraţiei Ion Cîlea şi Gheorghe Păsat, „analiştii” PSD acuză un comunicat de presă al CJ Vâlcea care face referire la absorţia fondurilor judeţene, aducând în discuţie, fără legătură cu subiectul, numele Preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican. Din păcate pentru semnatarul mesajului PSD, amintim aici pe domnul jurist-consilier judeţean Buşu Adrian, mai multe proiecte demarate de CJ Vâlcea în perioada menţionată mai sus, printre care DJ 677 Şuşani – Mădulari – limită judeţul Olt, sunt iniţiativa deputatului Cristian Buican, atunci vicepreşedinte al CJ şi poartă semnătura acestuia pe fiecare pagină a documentaţiei. Îl provocăm pe purtătorul de cuvînt al PSD Vâlcea, cu autoritatea pe care i-o dă demnitatea de consilier al judeţului, să prezinte mass-media, filă cu filă, proiectul DJ 677 pentru a dovedi că nu foloseşte, asemenea foştilor propagandişti comunişti, metode de comunicare mincinoase şi demagogice.

          Aşteptând o opoziţie serioasă şi constructivă, le sugerăm celor din conducerea PSD Vâlcea să se concentreze mai mult pe nemulţumirea primarilor aparţinând acestei formaţiuni politice şi să folosească comunicatele de presă pentru a explica batjocura la care i-au supus pe aceştia prin alocările de fonduri pe OG 28.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *