PNL Galicea: ”Solicităm președintelului Buican dizolvarea organizației noastre și eliminarea pesediștilor care au compromis-o!”

Am primit pe adresa rervistei un mail în care un grup de liberali ”autentici” din Galicea solicită conducerii județene a partidului, dizolvarea organizației locale de partid și organizarea de alegeri, după eliminarea ”pesediștilor” care au compromis organizația.

”Domnule președinte Cristian Buican, noi reprezentăm grupul liberalilor vechi ai organizației PNL Galicea, organizație care în prezent se confruntă cu cea mai mare prăbușire de credibilitate, o organizație care a condusă multă vreme localitatea noastră dar care acum a devenit complet nefrecventabilă. Intelectuali și oameni de bun simț, dascăli părăsesc această organizație în care nu se mai regăsesc.

Din păcate, acapararea organizației noastre de către pesediști, în frunte cu pesedistul șef Crivăț Nicolae, a dus la fragmentarea și părăsirea acestei organizații de către liberalii autentici. PNL Galcea a devenit un PSD 2, unde pesediștii plecați din PSD au ales să se bată în orgolii, scandaluri, vechi și latente litigii, rămase de lămurit, cu PSD 1. Pesedistul Crivăț a promis înainte de alegeri că dacă va pierde scrutinul își va prezenta demisia împreună cu ceilalți pesediști de pe locurile 2,3 și 5. Pentru că pesediștii anti-Mărăcine au ocupat și primele locuri pe lista PNL, sub promisiunea că fiecare dintre acești consilieri va aduce un  capital de 400 de voturi.

Nu au adus nici măcar să iasă ei consilieri, PNL obținând cel mai mic scor din istoria partidului, devenind doar un partid de pesediști anti-Mărăcine dar pro-Rădulescu. S-a văzut în dinamica votului și în rezultatele de pe 9 iunie.

Solicităm așadar, în regim de urgență, dizolvarea organizației PNL Galicea, deparazitarea acesteia de către pesediști, în frunte cu pesedistul șef Crivăț Nicolae, organizarea de alegeri interne și revenirea la principiile liberale, în Galicea, comună, cu vechi tradiții liberale”

Un grup de membrii vechi ai PNL Galicea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *