Ploile din iunie au afectat mai multe zone din comuna Păușești – Otăsău

Primarul Catălin Avan a realizat un inventar al pagubelor și al zonelor afectate de ploile căzute în județ în luna iunie, spunând că situația ar fi stat mult mai rău dacă nu ar fi fost realizate în prealabil mai multe lucrări pe situații de urgență.

Cu toate acestea, ploile din iunie au afectat 3 podețe, o punte pietonală și pragurile de colmatare de la Văleni, plus toate drumurile balastate, toată cantitatea de piatră fiind cărată de torenți.

Din fericire, Primăria Păușești Otăsău a reușit să prevină mai multe situații grave, realizând mai multe gabioane, amenajări de albii, rigole, cu societatea din subordine. Astfel au fost salvate mai multe gospodării și drumuri.

S-au finalizat și două drumuri comunale, La Barbu și Strada Bisericii din Șerbănești.

”Dragi prieteni, din păcate ploaia torențiala din ultimele 24 ore a adus pagube atât la autoritățile publice cât și la proprietățile private ale dumneavoastră! Știm exact pagubele pricinuite, știm exact ce avem de făcut, nimeni nu poate opri dezlănțuirile naturii, nici măcar americanii! Sau rușii! Asta e viața, vom rezolva in zilele imediat următoare toate problemele apărute, asta cu siguranța! Sa fim sănătoși!Ca belele vin gramada! Degeaba reprofilam acum carosabilul , atât timp cât sunt torenți care spală imediat nisipul sau pietrișul care noi îl așternem”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *