Pirvulescu: „ce daca nu am facultate de stat? Sunt cu zece clase peste Buican sau Banu!”

Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu a declarat marți la Antena3 că nu are nevoie de voturile celor licențiați la stat, ii sunt de ajuns voturile celor fără școală. Pe principiul multi, putini dar idioți.

„Nu contează să ai școală? Pai mie îmi trebuiau facultăți de stat? Sa stau să beau, să mă droghez, prin Regie, prin Grozăvești, prin Observator? Sa umblu după femei prin complexele studențești, să am grijă sesiunilor? Eu am avut mare baftă că am terminat printre ultimii, Liceul Agricol! Am fost un răzvrătit de mic. Îmi trebuia mie Pitagora sau integralele? Am rezolvat integrame la ceape Lalosu la greu. Și nu a fost greu. Da, nu mi-e rușine să spun că am învățat contabilitate, numărând cat lapte dă Joiana, Floarea și celelalte văcuțe de la ferma din Lalosu”, spune vicele liberal.

Lui Pirvulescu nu ii este rușine să spună că facultatea a inceput-o la Bioterra.

„Noroc cu cumnatu, că mi-a spus sa iau și eu o diplomă să îmi facă și mie o cariera.. Dar cine să mă oblige să învăț eu pentru ASE sau alte școli? Eu sunt fraier că Buican sau Banu să pierd ziua și tinerețea pentru a intra la stat. Am fost inspirat. La noi, la Drăgășani a apărut fabrica de diplome Bioterra. Acolo m-am dus să mă înscriu. Fabrica a mers unsa dar din motive personale m-am mutat la Brâncoveanu. E vreo problema? Poate pentru medici, ingineri, profesori sau alti fraieri cu facultăți de stat e o problemă.am avut parte de rude și apoi m-am descurcat în viața. Cine crede că este greu sa ai o sinecura? Doar fraierii care lucrează în privat!”

Pirvulescu spune că nu este obligatoriu sa faci parte din PNL și să ai o funcție la stat.

„He he. Hai sa fim serioși! Eu nu am lucrat în viața mea pe cont propriu. Meserii liberale? Auzi la ei. Da, am trăit mereu doar pe bani publici. Și nu putini, că altfel nu mă dădeam jos din pat. Am fost răsfățatul guvernelor PSD, al lui Vilcov și apoi al liberalilor. Mi-am atras mereu pe cei ca mine să îmi fie aproape. Am păcălit-o pe fraiera de Banu și pe Buican și acum, iete la ei, prin Cazan încearcă să mă pună la punct. Și-au găsit nașul. Sunt argumentat și sprijinit de Boureci, de Jianu, oameni că mine, ba am și o fraiera de profa de romana pe net care mă susține. Sunt bun. Da, într-o jumătate de an, am reușit să votez un PUZ. Pentru bușculiță, cum ne alintam între noi prietenii”, conchide Pirvulescu

Acesta îi avertizează pe liderii PNL Vâlcea sa nu se pună cu el, pentru că la ferma de la Lalosu, a învățat și „o leacă di bataii” și are cel puțin 17 like-uri pe Facebook.

„N-oi avea eu facultăți de stat, licee cu pretenții dar am Facultatea de Șmecheri. Și sunt smardoi”, spune într-un final Virgil Pirvulescu.

Pegusoiei Virgil 

Evident că acesta este un pamflet. Seamana dar nu răsar personajele.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *