Virgil Pîrvulescu: Ca viceprimar, opțiunea mea este pentru zona de venituri, investiții și urbanism

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu spune că va solicita edilului ca sarcinile sale să fie în zona veniturilor, a investițiilor și în zona urbanismului.

”Acesta a fost mesajul nostru în campanie. De a deschide Râmnicu Vâlcea pentru investitori, pentru chelturiea banului public transparent, pentru a prezenta o hartă transparentă a veniturilor. Și nu în ultimul rând pentru a face ordine în urbanism. Pentru a nu mutila orașul. Pentru a-l dezvolta armonios și atractiv pentru investitori. Acestea sunt sarcinile pe care i le voi propune primarului și de care vreau să mă ocup”, spune Pirvulescu.

Referitor la ședința Consiliului Local de joi, Pirvulescu evită să spună dacă alianța PNL-USR s-a rupt dar ”cert sunt sincope” și au ”fost surprize destul de mari în zona votului, rezultate neașteptate”, spune viceprimarul PNL.

”O declarație la cald? Nu ascund că sunt nemulțumit de votul colegilor de la USR. Indiferent ce va urma eu voi face opoziție în Consiliul Local. Am promis ceva electoratului, nu pot să renunț la aceste promisiuni”, conchide Pîrvulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *