Bibiloteca Pietrari, selectată să participe la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educația Adulților

Biblioteca Publică Locală Pietrari, reprezentată de bibliotecar Crina Popescu, a fost selectată pentru a participa la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educația Adulților. Atelierul este organizat exclusiv pentru biblioteci și muzee și se va desfășura în București în perioada 27-29 noiembrie 2019 (miercuri, joi,vineri).

Tematicile abordate: Identificarea nevoilor instituționale și ale grupului țintă; Condiții de eligibilitate în cadrul unui proiect Erasmus+; Obiectivele și activitățile unui proiect Erasmus+; Partenerii implicați și rolurile acestora într-un proiect; Rezultatele și impactul unui proiect Erasmus+; Recunoașterea rezultatelor învățării în cadrul unui proiect Erasmus+; Monitorizarea și evaluarea rezultatelor; Aspecte de management al proiectului.
Atelierul MobilitatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţia Adulților.

Bibliotecar,
Crina Popescu

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *