Piaţa Centrală din Râmnicu Vâlcea a fost finalizată

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a declarat că lucrările la Piaţa Agro-Alimentară Centrală au fost finalizate, urmând să fie inaugurată în această săptămână. 

“Este un proiect din 2010, care a întârziat foarte mult să fie implementat, dar e bine că s-a reuşit. Râmnicu Vâlcea se numără, astfel, printre municipiile care deţin un spaţiu comercial elegant şi modern cu care puţine oraşe din România se pot lăuda. Piaţa are o parcare subterană de 50 de locuri, este o piaţă închisă şi dispune de toate utilităţile. Şi în jurul pieţei ne-am gândit să oferim un spaţiu civilizat, cu iluminat stradal, cu bănci de odihnă. Gunoiul menajer din zonă va fi îngropat cu o trapă şi vom extinde acest sistem în tot municipiul. Întreaga investiţie cu privire la piaţă s-a ridicat la 2,5 milioane de euro”, a precizat Gutău.
De altfel, în cursul zilei de joi, Primăria Râmnicu Vâlcea va desfăşura o şedinţă de repartizare a meselor pentru vânzarea de fructe, legume şi flori din Piaţa Centrală a municipiului. Sunt invitaţi să participe toţi producătorii şi comercianţii agricoli care doresc să-şi desfăşoare activitatea în noua structură comercială din zona centrală.În urma procesului de modernizare, în Piaţa Centrală a Râmnicului vor fi disponibile 184 mese pentru producătorii de legume şi fructe şi 14 mese pentru producătorii şi comercianţii de flori. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *