Peste 600 de plăci electronice ale roboţilor Tokinomo, asamblate la Râmnicu Vâlcea, la făbricuţa lui Budişteanu

Creatorul monedei virtuale, WebDollar, continuă muncă în domeniul eletcronicii şi a produselor hardware.

„Recent ne-am ocupat cu asamblarea de 600 de plăci electronice a roboţilor Tokinomo. O provocare interesantă să întelegem o tehnologie nouă şi să scalăm asamblarea PCB-urilor de la câteva prototipuri la producerea a 600 de unităţi într-un timp scurt. Partea ceea mai interesantă este că pentru asamblarea plăcilor electronice a roboţilor Tokinomo, am folosit alţi roboţi şi anume maşinăriile Pick and Place VisionBot. Asigurarea calităţii este un proces important unde ne asigurăm că toate plăcile sunt perfect funcţionale şi că respectă toate testele. Poza este în biroul unde verificăm analizând fiecare placă electronică în parte. A fost o deosebită plăcere să ne ocupăm noi de procesul de asamblare în România şi nu a fost nevoie sa foe externalizat în China. Suntem convinşi că putem să scalăm producerea la un volum mult mai mare. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre roboţii Tokinomo puteţi afla pe site-ul www.tokinomo.com”, spune Ionuţ Budişteanu

La 24 de ani, inventatorul Ionuţ Budişteanu a lansat împreună cu o echipă de români moneda digitală WebDollar, despre care spune că va deveni moneda internetului şi se axează pe descentralizare şi universalitate.

„WebDollar este o monedă digitală făcută de noi de la zero, scrisă pe un blockchain de JavaScript de la zero. Suntem primul sau al doilea blockchain scris pe JavaScript din lume, pentru că toţi ceilalţi au vrut să cloneze bitcoin, au luat bitcoin, au schimbat cinci linii de cod şi aia a fost. Foarte puţine blockchainuri sunt de la zero, maximum 15, iar unul dintre ele este al nostru. Vrem să facem o monedă a internetului, şi ca să fie o monedă a internetului trebuie să foloseşti Java, pentru că este cel mai folosit limbaj de programare. Orice dispozitiv electronic care are internet are un browser pe care rulează JavaScript”, a spus Ionuţ Budişteanu, în cadrul unei conferinţe TEDx.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *