Peste 20.000 de instituţii publice blocate de Klaus Iohannis; Oare e corect?

Atunci când CCR spune că acest buget este în regulă, de ce trebuie să faci frondă? Din spirit electoral doar?

Ce se obţine?

Nimic. 3200 de primării sunt blocate. Dintre ele 1.200 sunt primării PNL, adică din partidul domnului Iohannis.

42 de Consilii Judeţene sunt blocate. Fiecare Consiliu Judeţean are în subordine cel puţin 10 direcţii.

Nu mai vorbim de alte şi alte direcţii, agenţii aflate în subordinea Ministerelor. Şcoli, Spitale,  efectiv o ţară este blocată doar pentru că preşedintele Iohannis alege să joace electoral.

Să nu mai spunem de societăţi mari sau mici, companii care au prestat lucrări de construcţii sau alte tipuri pentru aceste instituţii. Companii care au de plătit salarii, taxe, etc.

Că e bun sau e prost acest buget, vom vedea. Dacă e prost, PSD va fi măturat în alegeri, dacă e bun, cred că domnul Iohannis nu va fi uitat de instituţiile publice din România, instituţii care aşteptau un buget măcar la început de martie.

Pentru că potrivit legii, domnul Iohannis poate să mai retrimită o dată bugetul în parlament. Adică avem “şanse” la buget optimist vorbind poate la începutul lunii aprilie…

AP

One comment

  • Bente Elena

    Nici o probema ca sunt si penelisti. Oricum lor le place sa se complaca in minciunile lui Iohanis. Bravo lor si lui de fapt. Singurul care a pu razboi roman contra roman. Doar ca el nu e roman. Trist foarte trist. A impartit tara in doua. De plins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *