Peste 150 de social-democrate vâlcene au sărbătorit 1 Martie la Hotel Oltenia din Băile Govora

Liderul OFSD Vâlcea, deputatul Daniela Oteşanu, a oferit o seară de gală, colegelor din organizaţia judeţeană a PSD Vâlcea, fiind gazda unei reuniuni, organizată pe 1 Martie în staţiunea Băile Govora, la Hotel Oltenia.

„Este primărvară deja, luna martie este o lună dedicată femeii şi cu atât mai mult femeilor care au avut curajul să intre în arena bărbaţilor, cum era considerată pe vremuri, sfera politicii. Mai mult eu cred că, nu ne-am dovedit mai prejos decât bărbaţii la acest capitol, pentru că anumite chestiuni care ţin de societate, de o întreagă fenomenologie care vine odată cu emancipare socială, pot fi abordate cu succes de femei. Din punctul meu de vedere femeia priveşte lucrurile mult mai în detaliu şi este mai flexibilă la provocările prezentului. Femeia este mamă, soţie, iubită dar şi un reper, un set de valori şi este cea care poate impune sau ajuta la impunerea unui set de principii şi de morală”, spune Daniela Oteşanu.

Seara a fost una de socializare dar şi prilejul unei întâlniri premergătoare viitoarelor 4 confruntări electorale din următorii 2 ani.

„Avem femei care ocupă diferite funcţii, femei care sunt primar, femei în OFSD Vâlcea care au dovedit că acceptă o confruntare electorală chiar şi în condiţii dure”, mai spune parlamentarul vâlcean.

De altfel, Daniela Oteşanu este un parlamentar cu o activitate parlamentară consistentă şi cunoscută pentru legi în domeniul violenţei domestice, adopţiilor şi promovarea femeilor în societate.

La eveniment au fost invitaţi şi bărbaţi, preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, parlamentarii vâlceni Eugen Neată, Ovidiu Popa, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei şi directorul Romsilva, George Mihăilescu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *