Peste 120 de ore, județul Vâlcea își schimbă numele, timp de 6 zile!

Mai este un pic. Foarte puțin. Cronometrul a fost setat.

Mai sunt 120 de ore, de la momentul în care scriem acest material. 120 de ore până când în același loc de poveste. În mijloc de munte, pe vale de apă, la poale de Țurțudan, în Brezoiul Lumii.

Începe Festivalul de Blues, cel mai mare din Vâlcea și cel mai frumos. Cel mai cunoscut eveniment din Sud-Estul Europei, un maraton de muzică bună, de chitară, de blues, jazz, fusion, unde peste 30 de artiști din peste 20 de țări vor veni aici. Cum cine? Toată spuma, de la Beth Hart, Eric Gales, Ana Popovic, Kaz Hawkins și mulți alții. O minune să ai la Vâlcea, timp de 6 zile, cele mai mari nume din acest Uivers, din această galaxie de stele ale blues-ului.

Vor urma nopți magice, Brezoiul se va înălța din nou ca un Templu deasupra Vâlcii, O Românie și o lume întreagă vor atașa la inimă imaginea splendidă a nopților din Munții Lotrului.

Vâlcea devine capitală în lume, o punte peste glob, un loc atins de frumos, mângâiat de ceruri și scăldat în ritm de chitară. Întreaga lume mare încape într-un județ. În Munții Brezoiului.

Peste 120 de ore doar.

Sunt așteptați peste 10.000 de iubitori de bere și chitară, în Lumea Noastră, a muzicii, a distracției, Vâlcea se înnobilează din nou, pentru a 5-a oară.

Toată Lumea Aceea vine la Brezoi. Care lume? Aceea și nimic în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *