Peste 100 de tineri frumoşi protestează în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

Peste 100 de tineri frumoşi din Râmnicu Vâlcea se află, şi la această oră, în Piaţa Revoluţiei din centrul oraşului, în faţa Tribunalului Vâlcea, scandând împotriva clasei politice, a vicepremierului Gabriel Oprea şi a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Tinerii s-au mobilizat pe Facebook şi s-au întâlnit, iniţial, la statuia lui Mircea cel Bătrân, unde au aprins lumânări şi s-au rugat pentru sufletele celor decedaţi în tragedia de la Clubul Colectiv, de vineri seara. Totodată, s-au rugat Valcea proteste1pentru cei 88 de răniţi aflaţi în lupta pentru supravieţuire, în spitalele bucureştene.

Aceştia au ajuns ulterior în Piaţa Revoluţiei, unde au creat o cruce din candele şi au cerut clasei politice să demisioneze în bloc şi o revoluţie morală.

Protestul nu s-a încheiat, se alătură încă mulţi tineri, care simt că a venit “timpul lor pentru a reforma România”.

Mihai IONESCU

3 comments

  • Bogdan

    Ce vrea sa insemne ,,Tineri Frumosi,,. Le infloriti si voii….

  • Ion

    În primul rând am fost oameni de toate vârstele , mame cu copii, pensionari etc. În al 2-lea rând numărul a fost unul constant de aprox. 30, atingând un apogeu de 60-70 pt scurt timp. Înţeleg ca Vâlcea trebuie să dea şi ea bine…dar de scandat, nu s-a scandat nimic, trecuse de 10 şi poliţia ne pândea de pe treptele tribunalului pentru orice greşeală. E trist. Poate pentru următoarea ‘ieseala’ o să vă folosiţi talentul gazetăresc să determinaţi oamenii din acest oraş surd să iasă din casă, ştiu ca afară e frig…dar când oare s-a născut ceva bun într-o zona de confort?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *