Pentru Zătreni, prioritatea administraţiei este extinderea reţelei de gaze naturale

Unul dintre cele mai mari centre rurale din Vâlcea, comună cu o istorie, cu un patrimoniu cu o economie în dezvoltare, localitatea Zătreni este un important nod în zona de sud-vest a judeţului.

O comună care are infrastructura pusă la punct şi care devine atractivă pentru mulţi cetăţeni care şi-au cumpărat aici proprietăţi.

Cea mai importantă prioritate a administraţiei Liţoiu este extinderea reţelei de gaze naturale care, potrivit acestuia, ar duce la dezvoltarea mai multor afaceri în comuna cât şi la o repopulare a multor sate.

În prezent, instituţiile publice sunt racordate la gaze naturale.

“Gazele naturale înseamnă atât o utilitatea destul de mare în procesul tehnologic al unei afaceri dar şi un grad de confort pentru cei care doresc să se mute aici. Zătreni are toate şansele pentru a redeveni un pol economic, aşa cum a fost cu ani în urmă. Faptul că suntem pe drumul Craiovei şi al Gorjului, legături cu Râmnicului, aproape de oraşul Bălceşti, înseamnă că există un potenţial uriaş de dezvoltare, încă neexploatat”

Mai trebuie spus că Zătreni este una din localitățile care are infrastructura de apă și canal în toate cele 14 sate. De-a lungul timpului, primarul Constantin Lițoiu a accesat proiecte europene și guvernamentale prin care a reușit să aibă utilități în localitate, iar comunitatea să aibă un confort social și economic decent.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *