Pentru Ion Gigi Matei, preşedintele PSD Vâlcea, Costi Rădulescu, este un trădător

Pentru Ion Gigi Matei, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Râmnicu Vâlcea, actualul lider al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, este un trădător.

„Mi-a jurat de atâtea ori, când mass-media îmi comunica zvonurile care se vehiculau pe piaţă cu privire la candidatura lui Romeo Rădulescu, că nu este aşa. L-am crezut. Am crezut în verticalitatea lui. (…) A uitat cât de mult l-a susţinut organizaţia municipală pentru a ajunge deputat, altfel, şi acum era consilier judeţean. Organizaţia municipală, cea mai mare din Vâlcea, cu cei mai mulţi delegaţi, l-a susţinut să ajungă preşedintele organizaţiei judeţene”, spune Matei.

Acesta se declară dezamăgit de decizia luată la centru drept „mulţumire” pentru munca depusă în ultimul an. „Am avut şi 4 şedinţe extraordinare pe săptămână, m-am luptat cu o majoritate, mai bine de un an, pentru a pune proiectele în aplicare. Am ţinut această organizaţie municipală în cele mai vitrege condiţii. Asta a fost mulţumirea. Este o trădare a organizaţiei municipale, una care a fost cu adevărat o luptătoare”, mai spune liderul PSD Râmnicu Vâlcea.

Acesta a mai menţionat că nu va face campanie electorală pentru Romeo Rădulescu şi că toată „manevra de azi a fost doar acţiunea actualului lider al organizaţiei judeţene de a sabota întâlnirea de pe 18 februarie a Consiliului Municipal, unde urma să fie validat, drept candidat pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, George Mihăilescu. Costi Rădulescu ştia asta şi a forţat numirea înainte cu o zi, pentru a nu se produce evenimentul de mâine. Mă voi consulta în seara asta cu colegii, şi mâine, şi apoi vom vedea ce decizie vom lua. Cert este că în această campanie nu mă voi implica”, a mai spus Matei.

BPN al PSD l-a desemnat miercuri, drept candidat pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, pe deputatul Romeo Rădulescu. Acesta a intrat în PSD marţi, după ce, aproape un an, a activat ca independent.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *