Pentru început, în Vâlcea, se pot face minim 500 de vaccinări pe zi; Dan Ponoran fiind primii vaccinați

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea invită toți cetățenii responsabili din județul Vâlcea să se vaccineze împotriva Coronavirusului, singura modalitate de a scăpa de pandemie.

”Este începutul sfârșitului pandemiei, vaccinarea împotriva Coronaviruslui. Este un vaccin sigur, eficient, este modalitatea prin care putem ca județ până în vară să oprim pandemia. Îi invit pe toți vâlcenii responsabili să se vaccineze, este modul nostru de a ne arăta respectul pentru semenii noștri, părinți, bunici, vecini, colegi de muncă”, spune medicul Dan Ponoran, printre primii vaccinați

Acesta spune că până în 15 ianuarie, se vor vaccina toate cadrele medicale care au dorit, urmând ca apoi toată populația să aibă acces la la vaccinare.

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, Prefectul Sebastian Fârtat și Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău invită oamenii să se vaccineze, aceasta fiind singura modalitatea de a se încheia pandemia

„În momentul in care îmi va veni rândul și își vor face vaccinul toți cei care au nevoie și mă voi incadra și eu la rand pentru a fi vaccinat, ma voi vaccina. Cei vulnerabili, cei din prima linie sunt primii care nevoie de vaccinare. Dar important este ca vâlcenii să vină în număr cât mai mare la vaccinare”, spune Rădulescu.

Prefectul de Vâlcea consideră că vâlcenii vor manifesta responsabilitate și nu vor ezita să se înscrie pentru a fi vaccinați, astfel încât la în vară pandemia să devină istorie.

Primarul Gutău spune că așteaptă de un an acest vaccin pentru ca viața să reintre în normalitate și anul 2020 să fie cât mai repede uitat. Gutău susține că după vaccinarea categoriilor vulenrabile și a cadrelor medicale, cu siguranță se va înscrie pentru vaccin.

În prezent, în cele 4 centre din județ se pot face 500 de vaccinări pe zi, urmând ca numărul lor să crească odată cu mărirea numărului de centre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *