Pe lotul 3 au fost eliberate 95% din titlurile de proprietate, susține primarul din Perișani

Lotul 2 este mult mai avansat din punct de vedere al eliberării titlurilor de proprietate pentru terenurile care urmează să fie expropriate în vederea construcției autostrăzii Sibiu – Pitești.

”Lucrurile merg bine, ne pregătim pentru șantierul care va fi aici în zonă. Știm că Perișaniul nu este prins cu descărcare dar după finalizarea autostrăzii putem să avem o lucrare separată care să poată permite această conexiune, mai ales că sunt motive clare, de aici pornește drumul principal al Țării Loviștei”,, susține primarul Sorin Leonte.

Totodată continuă lucrările care ține de infrastructură, aici există și proiecte care prevăd amenajarea unui centru medical, parcuri de agrement, etc. Plus că se va dezvolta zona de turism, unde deja avem mai multe structuri de cazare.

La poalele nordului de Cozia, pe drumul vechi al cruciaţilor cu un peisaj absolut spectaculos, cu zeci de pâraie şi cascade, cu cea mai întinsă rezervaţie naturală de licheni, vorbim deja de o adevărată citatelă montană, localitatea situaţă la 900 de metri altitudine, prima care primeşte iarna şi ultima care lasă zăpezile să plece de pe creste.

şi tot aici, turistul poate găsi Căsuța Hobbit.

Este situată în Poiana jud Vâlcea,in rezervatia Parcului National Cozia la poalele muntelui Cozia.
Dispune de 3 dormitoare, 1 baie, living cu bucătărie open.Baie cu jacuzzi aeromasaj pentru 4 persoane Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar de grădină, ceaun în terasă amenajata în exterior
Ciubarul cu apa calda în exterior cât și șemineul în interior sunt pregătite pentru zilele frumoase si alături de ele boxă audio dotată cu microfon, internet si tv.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *