Pe data de 24 august este termenul limită pentru depunerea ofertelor la Transalpina Ski Resort

Primarul Gabriel Năstasescu spune că termenul limită pentru cei care vor să se înscrie la licitaţie de exploatare a domeniului schiabil Transalpina Ski Resort este 24 august.

“În aceste zile, pârtia este deja lansată în licitaţie. Cei care doresc să se înscrie au termen până pe 24 augst. Sper să avem doritori pentru exploatarea domeniului schiabil, astfel încât la începutul sezonului să avem pârtia funcţionabilă şi deschisă pentru iubitorii sportului de iarnă”, spune primarul Gabriel Năstasescu

Vorbim de singura pârtie care are o panoramă elvețiană, Lacul Vidra, fundalul acestui peisaj care tronează, oferă unicitate locului din creierul Munţilor Vâlcii.

Voineasa – Transalpina Ski Resort este deja un brand naţional, fiind deja ştiut faptul că este singurul domeniu schiabil din România, unde se poate schia până în luna mai, pârtiile fiind dispuse pe versantul nordic, în Munţii Lotrului, cu o panoramă unică.

Domeniu schiabil “Transalpina Ski Resort” este considerat de autorităţi nucleul central care va dezvolta turismul montan în judeţul Vâlcea şi se speră ca în nou sezonul de iarnă, poziţia acestuia pe harta amatorilor sporturilor de iarnă să fie deja consacrată.

Ne aflăm de departe în cel mai frumos tărâm al iernii, pe culoarul care leagă 4 judeţe, în basmul turistic al Vâlcii, graniţa teritorială a Olteniei de Nord, un far care stă aici de 2000 de ani.

Tot sezonul de iarnă depinde însă foarte mult de evoluţia pandemiei de coronavirus, pentru că şi turismul de vară din zonă a suferit mult în urma acestei crize sanitare mondiale.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *