Pe 27 septembrie se votează împotriva “feudalilor”, nu pentru un partid politic

Mă amuză copios naivitatea unora care cred că îngerii se află sub sigla PNL şi demonii sub sigla PSD. Nu, dragi prieteni ţin să va spun că “feudalismul” nu are culoare politică, sunt primari PNL care nu merită un mandat, precum sunt primari PSD care sunt de votat.

Ideea este că alegerile locale stabilesc “feudalismul” sau “progresismul”, poate că aceste alegeri sunt foarte importante, mizând pe un update sănătos al electoratului român şi că oamenii vor pune ştampila nu pe despoţi ci pe administratori. Aici nu se votează funcţie de partid, asta o fac trepăduşii taberelor care se strâng ca muştele în spatele candidatului mizând pe o feliuţă din tortul puterii.

Votul general se va da împotriva baronismului, împotriva stăpânului sau a celor care au tendinţe de a fi escroci profesionişti. Un vot la locale este pentru o clasă administrativă performantă, curată şi care vrea să pună România în axe Europene.

Aleşii de pe 27 septembrie nu sunt oameni politici, sunt oameni care vor fi angajaţi de noi pentru a ne sprijini în demersul nativ al cetăţeanului de a obţine confortul, bunăstarea, calitatea vieţii.

Feudalii sunt şi penelişti şi nu puţini, contează discernământul alegătorului, de a nu vota o siglă de partid, ci de a vota un om al comunităţii.

Liviu POPESCU

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *